Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Argentin ikon igazolt a magyar válogatott játékos csapatához – HIVATALOS

A minap egy nem akármilyen kaliberű játékost jelentett be a hétszeres magyar válogatott Paulo Viníciust is foglalkoztató Nacional együttese…

 

A Nacional hétfői bejelentése értelmében szerződtette az előző állomáshelyétől a 2020-as naptári esztendő végeztével elbúcsúzó elnyűhetetlen argentin támadó középpályást, Andrés D’Alessandrót.

A 39 éves kiválóság annak idején 2003 és 2006 között a Wolfsburg labdarúgója volt, de európai kalandozása során megfordult a Real Zaragoza és a Portsmouth együttesében is. 2008 óta ismét a dél-amerikai kontinensen szerepel, melynek jelentős részét a brazil Internacional csapatánál töltötte 2012-től egészen a tavalyi esztendő végéig, és a Porto allegri együttes klubtörténetének nagyjai közé emelkedett. D’Alessandro 2003 és 2010 között 25 mérkőzésen szerepelt az argentin nemzeti válogatottban.

Veterán kora ellenére D’Alessandro iránt még mindig hatalmas volt az érdeklődés, hiszen az Argentinos Juniors és a szintln uruguayi óriás, Penarol ajánlata mellett chilei, kínai és szaúdi klubok is lehetőséget kínáltak volna neki.