Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: Koemannak már megvan az átigazolási listája!

Az Atheltic Bilbao elleni (TV: Spíler 2, 21:00-tól) bajnoki találkozót megelőző sajtótájékoztatóján Ronald Koeman a katalánok átigazolási terveiről is beszélt.

A holland szakembert nem érték váratlanul azok a kérdések, amelyek a Barca téli átigazolási terveit érintették. Koeman, mint aki jól felkészült, határozott válaszokat adott.

“Elkészítettem már a saját listámat, azokkal a futballistákkal, akiket szívesen látnék a csapatomban. Tisztában vagyok a gyengeségeinkkel, ezen pedig változtatni szeretnék.” – Idézi az As a katalánok trénerét.

“Sok kollégámmal egyetemben úgy tekintek a januári átigazolási időszakra, hogy ez egy lehetőség arra, hogy fejleszteni tudjam a csapatomat.” – Folytatta Koeman, aki neveket azért nem árult el, de elkezdte részletezni a Barca gyengeségeit, amelyből azért nem nehéz következtetni arra, hogy milyen posztokon erősítene a korábbi holland szövetségi kapitány.

“Megvan a saját elképzelésünk és játékstílusunk. Ehhez mindig is ragaszkodunk. Veszélyesen futballozunk, helyzeteket dolgozunk ki, de nem vagyunk elég hatékonyak a kapu előtt! Emellett a védelemben is többek hibázunk a kelleténél, ami szintén nem elég jó!” – Így Koeman, aki a Bilbao elleni meccsről annyit mondott, hogy bár nehéz találkozó vár rájuk, mindenképpen nyerni szeretnének.