Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: „Nem akarok állandóan Suárezről beszélni”

Ma este tovább zárkózhat az élmezőnyre az FC Barcelona. A katalán együttes az Athletic Bilbaonál vendégeskedik, amely találkozó a LaLiga 2. fordulójából kerül pótlásra.

A mérkőzést megelőző, tegnapi sajtótájékoztatón a Barcelona csapatát illető koronavírus-helyzet, illetve Luis Suárez is szóba került. Szerencsére a katalánok játékoskeretét Ronald Koeman által is megerősítetten, NEM ÉRINTI FERTŐZÉS. A holland szakember mostanság ritkán ússza meg a nyáron „kirúgott” Luis Suárezzel kapcsolatos érdeklődést. Mint ismert, a veterán uruguayi legjobb barcelonai időszakát idézi, annyira jó formában játszik az Atlético Madridban.

„Tegnap délután felhívtak, mert a munkatársaink közül két olyan ember is volt, akinek pozitív eredményei lettek. Követtük a LaLiga protokollt és felfüggesztettük az edzést, majd elvégeztük a PCR-teszteket. Ma délután megérkeztek az eredmények, mind negatív lett szerencsére. Tudtunk edzeni és felkészülni a mérkőzésre. Nem szeretek minden alkalommal válaszolni a Suárezzel kapcsolatos kérdésekre. Már nem a Mi játékosunk. Nagyon tisztelem őt. Megvannak a csatáraink és fejlődnünk kell.”

– dohogott a szokásos kérdések után, Koeman mester.