Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Játékost cserélhet az Everton és az AS Roma! – sajtóhír

Egybehangzó angol sajtóértesülések szerint a téli átigazolási időszakban játékost cserélhet az Everton és az AS Roma együttese. A két szóban forgó futballista Bernard és Robin Olsen.

Több angol lap szerint is hamarosan megvalósulhat a Bernard – Robin Olsen csere az Everton és az AS Roma között. A beszámolók alapján Paulo Fonseca és Carlo Ancelotti is sürgeti csapatuk vezetőségét, hogy minél hamarabb létrejöjjön a csere. Fonseca szeretné bővíteni variációs lehetőségeit a középpályán, Bernardot pedig jól ismeri, hiszen edzője volt a Sahtar Donyecknél. A Sky Sports szerint ráadásul a brazil játékos ügynöke már fel is vette a kapcsolatot a “Farkasokkal”, hogy megvalósuljon a transzfer.

Olsen jelenleg kölcsönben van az Evertonnál, amelynek színeiben eddig 3 mérkőzésen lépett pályára. Ancelotti annyira elégedett a 30 esztendős kapussal, hogy nemrég egy interjúban hangot is adott annak, hogy szeretné, ha végleg a csapathoz kerülne a svéd válogatott hálóőr. Bernard piaci értékét 15, míg Olsenét 5 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.