Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Karanténban a Real Madrid edzője – sajtóhír

Spanyol beszámolók szerint könnyen előfordulhat, hogy a Real Madrid vezetőedzője nem lehet ott a csapat soron következő idegenbeli mérkőzésén, miután a francia szakember a napokban találkozott egy koronavírus-fertőzöttel…

A Marca beszámolói szerint Zinedine Zidane tesztelése és elkülönítése megkezdődött, hogy kiderüljön, vajon megfertőzte-e őt az az ismerőse, akinél a minap diagnosztizálták a vírust. Az újság megerősítette, hogy a francia tréner elkülönítéséből kifolyólag nem vehetett részt a csapat csütörtöki havas tréningjén sem, és bár az első gyors teszt negatív eredményt hozott nála, további teszteknek kell alávetnie magát.

A spanyol lap azt írja, a liga előírásai szerint három nappal az első negatív eredmény után meg kell ismételni a tesztet. Ha Zidane-nak otthon kell maradnia, segítője, David Bettoni helyettesítheti a szombatra tervezett, Osasuna elleni idegenbeli mérkőzésen.

A Madrid környékén tomboló hóviharok és az időjárási előrejelzések alapján azonban könnyen veszélybe kerülhet a pamplonai találkozó, mivel egyelőre korántsem biztos, hogy a Real kerete a tervezett szerint péntek este valóban el tud majd utazni.

A spanyol bajnokság (La Liga) címvédője 17 forduló után a második helyen két pont hátrányból követi a nála kettővel kevesebb mérkőzést játszó éllovas Atlético Madrid gárdáját, melyet a néhány héttel ezelőtti egymás elleni mérkőzésen már legyőzött a “királyi gárda”.