Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “ez nem focimeccs volt”

Ahogyan arról beszámoltunk, a Real Madrid csapata igencsak extrém időjárási körülmények között gól nélküli döntetlent játszott a spanyol bajnokság (La Liga) 18. fordulójában az Osasuna vendégeként….

A mérkőzést követő értékelésében a Real Madrid háromszoros BL-győztes vezetőedzője, Zinédine Zidane hangot adott elégedetlenségének, hogy nem szabadott volna ilyen körülmények mellett megrendezni a mérkőzést:

“Természetesen el kellett volna halasztani ezt a meccset. Azért játszottunk, mert azt mondták, hogy játszanunk kell. Mindannyian láttuk, hogy mi a helyzet. Végül játszottunk, ennyi. Ez a véleményem. Nem tudunk mit tenni, a következő mérkőzésekkel kell foglalkoznunk. Egy kicsit dühösek voltunk, mert mindent megtettünk a pályán, amit lehetett, de ez nem focimeccs volt. A körülmények alkalmatlanok voltak a játékra, mindenki focimeccset akar nézni, de ez így nem az volt. Ezzel az érzéssel, és minden mással a fejünkben távozunk, ami az elmúlt két napban történt.”

A Spanyolországban tomboló hóvihar miatt több első-, és másodosztályú mérkőzést elhalasztottak, mivel egyes csapatok nem tudtak elutazni aktuális mérkőzésükre.

A “királyi gárda” a döntetlenje révén egyetlen ponttal áll az Atlético Madrid mögött a második helyen, de a városi vetélytárs náluk három találkozóval kevesebbet játszott le.