Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb City-játékos került kapcsolatba a koronavírussal

Ahogyan arról beszámoltunk, az angol FA-kupa legutóbbi fordulójában a Manchester City együttese fölényes győzelmet aratott a másodosztályú Birmingham City ellen, de a mérkőzésen ismét hiányzott a csapat ikonikus játékosa…

A 3-0-ra megnyert találkozót követően sajtótájékoztatón keretein belül a Manchester City katalán menedzsere, Pep Guardiola elárulta, hogy azért nem számíthatott Sergio Agüero játékára, mert az argentin klasszis házi karanténját tölti, miután a közelmúltban kapcsolatba került egy koronavírussal fertőzött személlyel.

A 32 éves csatár az utóbbi időben egyre kevesebbszer egészséges, a 2020-2021-es idényben is mindössze nyolc pályára lépés jutott neki az első naptári esztendőben, miközben összességében több mint egy évtized alatt már 180 bajnoki gólt szerzett a csapat színeiben. Agüero általános fizikai állapota és gyakori sérülései miatt egyre inkább lefelé áldoz csillaga, és minden bizonnyal a mostani a legutolsó idénye a klubnál, vagyis egy nagy korszak lezárulhat nyáron.

A City az elmúlt hét folyamán több játékosánál is megerősítette a koronavírus-fertőzést, így a hétvégi FA-kupa-fordulóban is tartalékos volt a csapat.