Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Az ifjú titán szerződtetését CR-éhez is hasonlítják!

Amad Diallo alig pár napja a Manchester United játékosa, a 18 esztendős elefántcsontparti tehetség megszerzését sokan üdvözölték már. Legújabban Rio Ferdinand tett így. 

A “vörös ördögök” korábbi klasszis hátvédje egyenesen Cristiano Ronaldo megszerzéséhez hasonlította a transzfert.

“Megszereztünk egy fiatal kölyköt az Atalantábtól, aki remélhetőleg nagy dolgokra hivatott.” – Fogalmazott Ferdinand a róla elnevezett, saját Podcastjében, a Present FIVE-ban.

“Ha megnézzük a róla készült összefoglalókat, vagy megkérdezzük az őt ismerőket az Atalantánál, egy potenciális világklasszisról kapunk képet. Azt hiszem, a Manchester Unitednél is ez lebegett mindenki szeme előtt, amikor szerződtették őt.” – Így Ferdinand, aki szerint Diallot nem lehet egy lapon említeni a fiatal Cristiano Ronaldoval, de maga a transzfer könnyen elsülhet úgy, mint a portugál esetében történt korábban.

“Cristiano szerződtetése is nagy port kavart, hiszen sok pénzt fizetett a klub érte. Diallo egy ismeretlen fiatal az akkori Ronaldohoz képest, de az átigazolása már most megmozgatott valamit. Ha sikerre éhesen, motiváltan, és a fejlődést hajszolva vég bele az új kalandba, sokra viheti!” – Tette még hozzá az angol futball korábbi ikonikus alakja.