Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: Messi nem lesz ott a ma esti Szuperkupa mérkőzésen

Már nem kezdődik jól a Barcelona számára a Spanyol Szuperkupa, mivel Lionel Messi nem edzett ma a csapattársaival, így biztosan nem lesz ott a Real Sociedad ellen. 

Lionel Messi nem lesz ott a Spanyol Szuperkupa elődöntőjében a Real Sociedad ellen szerda este, mert fájdalmat érzett a lábában. Az argentin ma reggel már nem vett részt az edzésen sem. A katalán gárda inkább most pihenteti Messit, hogy biztosan részt tudjon venni a döntőben, már ha bejutnak oda, főleg hogy a Real Madrid is lehet az ellenfélük.

Ronald Koeman vezetőedző a ma esti találkozó előtti sajtótájékoztatón bevallotta, hogy már a Granada elleni 4-0 alkalmával is fájdalmat érzett Messi a combjában, és ez volt annak is az oka, hogy lecserélte a meccsen a támadót a második félidőben. Ugyanitt érzett fájdalmat az argentin ma reggel is, ezért nem vállalta az edzést.

A Barcelonának minden bizonnyal nagyon fog hiányozni Messi a Real Sociedad ellen, mivel az támadó mostanában nagyon jó formában futballozott, és csapata legutóbbi győzelmeiből bőven kivette a részét.