Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökország: sérülése miatt kirúgták a szlovákok sztárját! – HIVATALOS

Egészen elképesztő események megélője lett a szlovák válogatott korábbi csapatkapitánya, a veterán Martin Skrtel. A Liverpool korábbi remek védőjét kirúgta klubja, a török bajnok Basaksehir.

Alapember volt tavaly, és az „idei” őszön a Basaksehirben Martin Skrtel. A 36 éves szlovák bekk együtt örülhetett társaival a klubtörténet első török bajnoki címének. Sőt, Skrtel kiélvezhette az isztambuli gárda Bajnokok Ligája szereplését is az elmúlt hónapokban.

Azonban a 107-szeres válogatott védő súlyos sérülést szenvedett december 27-én a Kasimpasa elleni bajnokin. Skrtel Achilles-ín szakadása az idénye végét is jelentette, amely így éppen egybe esett szerződése lejártával a Basaksehirnél. A klub illetékesei ennek folyományaként úgy döntöttek, hogy fel is bontják a légiós szerződését, és nem tartanak rá igényt a jövőben.

A szabadúszó státusz és a sérülés hosszúsága miatt szinte kizárt, hogy Skrtel ott legyen a szlovák válogatottban az idei Európa-bajnokságon. Szlovákia csoportellenfelei Spanyolország, Svédország és Lengyelország.