Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbíthat húzóemberével a Milan – sajtóhír

Bár korábban a hírek inkább a távozásáról szóltak, a legfrissebb beszámolók szerint közeledtek az álláspontok, és az AC Milan egyik meghatározó játékosa hamarosan meghosszabbíthatja lejáró szerződését a csapattal…

 

Az olaszországi átigazolási hírekkel foglalkozó Calciomercato portál jelentése szerint az AC Milan csapata előrehaladott tárgyalásokat folytat Hakan Calhanoglu képviselőivel a török irányító lejáró szerződésének megújítása ügyében.

A 26 éves karmester 2017-ben mintegy 20 millió euró ellenében igazolt át a Rossonerihez a Bayer Leverkusen gárdájától, ám sokáig úgy tűnt, hogy merő kudarc lesz számára az olasz kaland. Az állandó játéklehetőség ellenére Calhanoglu számára az első két szezon mérsékelten sikerült, és rendszerint számtalan kritikával kellett szembenéznie. Az első két éve alatt minden sorozatot figyelembe véve még így is összehozott 12 találatot, majd a 2019-2020-as szezon meghozta számára az áttörést, amikor 38 fellépés alatt 11 gólig jutott.

Calhanoglu valósággal megtáltosodott az előző kiírásban, különösen Stefano Pioli – és Zlatan Ibrahimovic – érkezése óta, és túlzás nélkül állíthatóan a csapat húzóemberei közé emelkedett. Ugyan a korábbi olasz lapértesülések szerint többek közt a Manchester United, az Atlético Madrid és a Juventus is szívesen látná soraiban a lejáró szerződésű kiválóságot.