Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Négy csapat vinné az Atlético kegyvesztettjét – sajtóhír

Az aktuális spanyol lapértesülések szerint olasz és spanyol csapatok egyaránt szívesen biztosítanának lehetőséget az Atlético Madrid Arsenaltól kölcsönzött középpályása számára…

Az AS információi szerint az Arsenal égisze alatt az aktuális idény első felében az Atlético Madrid együttesében szereplő Lucas Torreira januári megszerzése iránt a Torino, a Fiorentina, a Lazio és a Valencia csapata egyaránt megalapozott érdeklődést tanúsít.

A 24 éves középpályás annak idején hazájában a Montevideo Wanderers csapatában nevelkedett, majd nagyon fiatalon Európában került, Olaszországban a Pescara és a Sampdoria együtteseiben szerepelt. Két és fél évvel ezelőtt kötött ki az “Ágyúsoknál” mintegy 28.7 millió euró ellenében. Bemutatkozó idényében még 50 tétmeccsen szerepelt a londoni együttes színeiben, míg az elmúlt kiírásban 39 pályára lépés jutott neki, azonban erre a szezonra kölcsön adták az Atléticónak, ahol eddig 11 tétmeccsen szerepelt, jobbára csak csereként.

Bizonyára bármelyik kisebb csapat számára hasznos játékos lenne, és Torreirára is ráférnek, hogy állandó játéklehetőséghez jusson, mert korábban már bizonyította, hogy ahol számítanak rá, ott képes húzóember lenni.