Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Visszatért a Serie A-ba a Marseille középpályása – HIVATALOS

A csütörtök délutáni órákban az érintett csapatok megerősítették, hogy az Olympique Marseille rutinos középpályása visszatért az olasz bajnokságba (Serie A), ahol korábban már éveken át szerepelt…

 

A Genoa csapata hivatalos csatornáin keresztül megerősítette, hogy az aktuális idény hátralévő részére kölcsönben megszerezte a francia Szuperkupa-mérkőzést a minap elveszítő Olympique Marseille tapasztalt középpályása, Kevin Strootman játékjogát.

A 30 esztendős holland védekező középpályás annak idején, 2013 nyarán 17 millió euróért szerződött a PSV Eindhoven csapatától az AS Roma együtteséhez, ahol bár sérülések miatt nehézkesen indult a szereplése, végül öt év alatt összesen 137 tétmérkőzésen viselhette a “farkasok” szerelését. 2018-ban 25 millió euró ellenében adta ismét váltásra a fejét, és szegődött az OM szolgálatába. A dél-francia csapatnál az első két idényében együttesen 64 tétmeccsen játszott, a 2020-2021-es kiírásban viszont féltávhoz közeledve mindössze 11 találkozón jutott számára lehetőség.

Strootman a rendszeres játéklehetőség érdekében új kihívásra vágyott, mindezt pedig a Genoa személyében egy általa jól ismert környezetben találhatja meg.