Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Bayern München támadójával erősítene az Everton! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Everton gárdája szeretné megszerezni a Bayern München támadóját, Joshua Zirkzeet.

Carlo Ancelotti szeretné mélyíteni variációs lehetőségeit a támadósorban, ezért már a téli átigazolási időszakban hozna valakit erre a posztra. A talkSPORT legfrissebb értesülései szerint a kiszemeltje nem más, mint a Bayern München tehetsége, Joshua Zirkzee, akit a Köln is figyel. A liverpooli alakulat először kölcsönvenné a támadót, ám szeretnék, ha az üzletben egy vételi opció is szerepelne arra az esetre, ha a holland játékos túlszárnyalná az elvártakat. A 19 esztendős tehetség minden bizonnyal több lehetőséghez jutna az Evertonban, mint jelenleg Robert Lewandowski mögött, tekintve, hogy Dominic Calvert-Lewin kisebb sérüléssel is bajlódik.

Joshua Zirkzee 2017 nyara óta áll a Bayern München kötelékében, a felnőttek közé pedig tavaly nyáron került fel. Ebben a szezonban összesen 5 mérkőzésen kapott szerepet, 102 perc erejéig. Szerződése 2023 nyaráig köti a müncheni alakulathoz. Piaci értékét 9 millió euróra taksálja a transfermarkt.