Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Real Madrid kegyvesztett védőjével erősítene a Fiorentina – sajtóhír

A Violák megerősítenék jobb szélüket a Habfehéreknél létszámfelettivé vált labdarúgóval, aki szívesen áttenné székhelyét akár Olaszországba is, csak kapjon lehetőséget.

A Fiorentina bejelentkezett a Real Madrid jobbhátvédjéért, Álvaro Odriozóláért, az átigazolásokban jártas Gianluca Di Marzio értesülései szerint. A 25 éves játékosért a hírek szerint bónuszokkal együtt közel 10 millió eurót sem sajnálni az olasz együttes, az értékét pedig pont ennyire becsüli a mértékadó transfermarkt.de.

A spanyol labdarúgó Zinedine Zidane irányítása alatt teljes mellőzöttségben van, az idei szezonban is mindössze egyetlen találkozón 57 perc jutott a számára. Ennek következtében ő is belátta, hogy végleg el kell hagyja álmai csapatát, ugyanis korábban kijelentette, hogy a Real Madrid az.

Odriozola 2018-ban szerződött a Királyi gárdához 30 millió euróért cserébe a Real Socedadtól, azóta csak 28 mérkőzésen kapott lehetőséget, ezeken is többnyire csereként. Emellett egy fél idényt eltöltött a Bayern Münchennél is kölcsönben, ahol szintén nem váltotta meg a világot.