Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: kiváló formában lévő támadót szerződtetnének Neymar kedvéért – sajtóhír

A francia címvédő együttesnél szükségét érzik még egy kreatív támadó igazolására, akit egyik riválisuktól igazolnának le.

Le Parisien értesülései szerint a Paris Saint-Germain a Lyon játékosát, Memphis Depayt szemelte ki támadósorának megerősítésére, akivel szabadon tárgyalhatnak, ugyanis szerződése június 30-án le fog járni.

A holland labdarúgó leigazolását a párizsi klub egyik nagyágyúja, Neymar is támogatja, sőt, egyenesen szorgalmazza azt. A brazil klasszis kiváló játékosnak tartja Depayt és emellett jó kapcsolatot is ápol a 26 éves csatárral.

A PSG azért is szeretne támadót igazolni, mert Icardi szinte biztos, hogy elhagyja a francia klubot és visszatér Olaszországba. Továbbá Mbappé távozása is terítéken van, akiért a Real Madrid érdeklődik élénken.

Az 54-szeres holland válogatott labdarúgó 2017 januárjában szerződött a Lyonhoz a Manchester United csapatától 16 millió euró ellenében, azóta 157 tétmérkőzésen kapott lehetőséget a csapat színeiben, amelyeken 65 gólt és 48 gólpasszt jegyzett.