Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BRÉKING: minden eldőlt, a küszöbön Özil klubváltása! – sajtóhír

Az angol élvonalbeli bajnokságban szereplő Arsenal mellőzött kiválósága, Mesut Özil mindenben megegyezett az átigazolásáról, így hamarosan a Fenerbahce játékosa lesz – tudta meg David Ornstein, a The Athletic című internetes lap újságírója.

A 32 esztendős futballista szerződését a londoniak azonnali hatállyal felbontják, így Özil ingyen csatlakozhat majd a török egyesülethez. A korábbi német válogatott támadó-középpályásnak Szalai Attila személyében magyar csapattársa is lesz – ő szintén friss szerzeménynek számít a Fenerbahcénál.

Özil hét és fél év után távozik az Arsenaltól, amelynek színeiben minden sorozatot figyelembe véve 254 találkozón lépett pályára, ezeken 44 gólt és 77 előkészítést jegyzett. Özil az Ágyúsok színeiben négy FA-kupát nyert, valamint kétszer a Community Shield trófeáját is a magasba emelhette.

A Fenerbahce meglehetősen jól áll a Süper Lig tabelláján: a Sárga Kanárik 17 forduló elteltével a második helyen állnak, úgy, hogy a listavezető Besiktas csak a jobb gólkülönbségének köszönhetően előzi meg őket.