Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Morata: “A gyerekeimnek arról fogok mesélni, hogy én Cristianóval és Dybalával játszhattam együtt”

Alvaro Morata nem először játszik együtt Cristiano Ronaldóval, épp ezért elég sok tapasztalata van abban, hogy milyen a portugál klasszis csapattársának lenni.

Alvaro Morata 2020 nyarán tért vissza a Juventushoz, és elmondása szerint nagyon boldog emiatt. A spanyol csatár így ismét együtt játszhat jóbarátjával, Paulo Dybalával, de a korábbi madridi csapattársával, Cristiano Ronaldóval is.

Morata a Sky Sportsnak adott interjújában méltatta mindkét játékost, de a portugált és a vele való közös munkát hosszabban dicsérte.

“Nagyon könnyű együtt játszani Cristianóval. Régóta ismerjük egymást. Normál helyzetekben, amikor egy normál játékos nem tud gólt lőni, ő akkor is képes rá. Megértem a mozdulatait és azt, hogy mit szeret csinálni a pályán. Gyakran elviszem tőle az embereket, de ő is nagyon sokat nekem, hogy rajtam se legyen a kapu előtt kettő vagy három ember. Igazi öröm számomra vele játszani. Fantasztikus játékos! Hihetetlen minőséget képvisel és olyan poszton játszik, amilyenen akar. Tud játszani kilencest, tízest vagy tizenegyest is. Én csak annyit tehetek, hogy kiélvezem minden percét annak, hogy együtt játszhatunk és remélem, hogy még hosszú ideig így is lesz. Megtiszteltetés számomra a csapattársának lenni. Úgy nőttem fel, hogy őt néztem a pályán, de sokkal izgalmasabb vele vagy Dybalával együtt játszani. Klasszis játékosok mindketten. A gyerekeimnek arról fogok mesélni, hogy én Cristianóval és Dybalával játszhattam együtt!”