Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb portugál játékost venne a Liverpool – sajtóhír

Fabrizio Romano szerint a Liverpool azon gondolkodik, hogy leigazolják a francia bajnokságban feléledt korábbi portugál csodagyereket, Renato Sanchest. 

Korábban már felmerült annak a gondolata, hogy a Liverpool leigazolja Renato Sanchest, de most újult erőre kaptak a pletykák. Miután Georginio Wijnaldum még mindig nem döntött a sorsáról, ráadásul a Barcelona vezetőedzője, Ronald Koeman is őt szemelte ki, Jürgen Klopp gárdájának új középpályás felé kell fordulnia.

A célpont pedig az a Renato Sanches lett, akit néhány évvel ezelőtt a világ egyik legnagyobb tehetségének kiáltottak ki, de a Bayern Münchenbe igazolása után olyannyira eltűnt a süllyesztőben, hogy nagyrészt mindenki megfeledkezett róla. A portugál középpályás most a francia bajnokságban, a Lille csapatában futballozik, és úgy tűnik, hogy kezd visszatérni a régi formájához.

Ez győzhette meg Jürgen Kloppot is arról, hogy elgondolkodjon a leigazolásán, és az, hogy egy másik, korábban a poklot is megjáró portugál játékos, nevezetesen Diogo Jota is nagyon jó üzletnek bizonyult.