Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Juventus kegyvesztett középpályása a Premier League-ben köthet ki – sajtóhír

A Bianconeri kegyvesztett labdarúgóját szeretnék szerződtetni januárban a Kalapácsosok, aki legszívesebben végighúzná a szezont az olaszoknál és csak azután állna tovább.


West Ham United a Juventus világbajnok középpályását, Sami Khedirát édesgetné magához a téli átigazolási időszakban, angol sajtóértesülések szerint.

A német játékos szerződése a nyáronn lejár, ennek következtében a Bianconeri még némi pénzt kaphat érte, valamint a keresetét sem kellene állnia, ha túladna rajta januárban. A Juve már nyáron is elakarta őt adni, de Khedira mindenáron maradni akart, ugyanis a fizetése nagyon magas és ezért még azt is bevállalta, hogy egyáltalán nem fog játszani. Ennek következtében a West Hamnek egy elég szép fizetéssel fémjelzett szerződést kell lerakni a 33 éves német középpályás elé, különben ő a nélkülözés ellenére is marad az olasz gigásznál a szezon végéig.

A 77-szeres német válogatott labdarúgó már az elmúlt idényben is csak epizódszerephez jutott, ugyan 18 tétmérkőzésen kapott esélyt, viszont ezeken mindössze 978 perc adatott meg neki. Az 2020/21-es szezonban pedig még egyetlen percet sem kapott Andrea Pirlótól.