Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: mégsem kell a Man. City védője

Az FC Barcelona klubját ideiglenesen vezető Carles Tusquets igyekszik a lehető legjobb helyzetben átadni az irányítást a majdani újonnan megválasztott elnöknek. Azonban a jelöltek látszólag nem igazán bíznak a „tűzoltóban”.

Bartomeu elnök lemondása után a vezetőség egyik tagja, Carles Tusquets vállalta a klub időleges vezetését, ám hangsúlyozta, hogy nem hajlandó hosszú távú megoldást jelenteni. Azonban az elsősorban gazdasági vezetőként számon tartott szakember igyekszik a jövendőbeli elnök keze alá dolgozni.

Már korábban hallani lehetett a pletykát, hogy a Barca szeretné visszavásárolni Eric Garcíat a Manchester Citytől. A klub korábbi utánpótlás játékosa remek erényeket mutatott már be az angoloknál. A Tuttomercatoweb szerint Tusquets már januárra szorgalmazta a 20 éves bekk megszerzését. Azonban a három állva maradt elnökjelölt közül, csak Victor Font támogatta a transzfer ötletét. A hír szerint a legesélyesebb Joan Laporta és Toni Freixa leghamarabb csak nyáron szeretne megszerezni Garcíat, akinek akkor jár le a szerződése a Cityvel.

Eric Garcia jelenleg 8 millió euróért igazolható.