Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Manchester United játékos lett az Inter Miami edzője – hivatalos

David Beckham MLS csapata, az Inter Miami hivatalos oldalán keresztül jelentette be, hogy kinevezték vezetőedzőnek Phil Neville-t. 

Az Inter Miami és David Beckham is boldogan jelentette be, hogy sikerült megszerezniük a vezetőedzői pozícióra a Manchester United korábbi játékosát, Phil Neville-t. A 43 éves szakember a 2021-es MLS szezontól irányítja a csapatot. A teljes edzői stábot később fogják bejelenteni.

“Elképesztően boldog vagyok, hogy megkaptam a lehetőséget az Inter Miami edzőjeként. Ez egy nagyon fiatal klub rengeteg ígérettel és lehetőséggel. Elkötelezett vagyok az iránt, hogy megmérettesem magam, a játékosaimat és mindenkit, akivel együtt dolgozom, hogy a klub növekedjen és kiépüljön itt egy olyan versenyképes futballkultúra, amelyre mindannyian büszkék lehetünk. Ez a fantasztikus focikedvelő ország megköveteli a kiegyensúlyozott teljesítményt és a győzelmi mentalitást, és én már alig várom, hogy itt dolgozhassak”

– nyilatkozta Phil Neville a kinevezése után az Inter Miami hivatalos oldalának.

A 43 éves tréner 2018 óta az angol női futballválogatottat irányította, előtte pedig 2015-ben a Salford City edzője volt. Másodedzőként a Manchester Unitednál dolgozott 2013-14 között, míg a Valenciánál bátyja, Gary Neville mellett 2015-16 között. Teljes játékoskarrierjét a Manchester Unitednél és az Evertonnál töltötte.

Az Inter Miami azt is bejelentette, hogy a korábbi amerikai válogatott labdarúgó, Chris Henderson lett a csapat sportigazgatója.