Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az NB I-ből igazolt válogatott játékost a Serie A-ba igyekvő csapat

A Serie B-ben rájátszást érő helyen álló Lecce hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette a Fehérvár észak-macedón játékosát, Boban Nikolovot.

A hazája válogatottjában 28-szor pályára lépő játékos, már a szerződését is aláírta. Az olasz klub nem hozta nyilvánosságra mennyit fizetett a játékosért, akinek a szerződése nyáron járt volna le. A transfermarkt átigazolásokkal foglalkozó portál szerint, Nikolov leccei szerződése egyelőre nyárig szól, azonban a klubnak opciója van egy három éves hosszabbításra.

A 26 éves játékos három évet töltött Székesfehérváron és több mint 100-szor lépett pályára a csapat színeiben, 2018-ban ő is tagja volt a csapatnak, amely bejutott az Európa-liga csoportkörébe.

Nikolov távozásával sem csökkent az NB I-ben az észak-macedón játékosok száma, mivel az MTK szerződtette a 17 éves Hrisztijan Georgievszkit. Az utánpótlás válogatott játékos a Rabotnicski Szkopje csapatától érkezett. A középpálya tengelyében bevethető játékos legkorábban áprilisban debütálhat az NB I-ben, mivel akkor tölti be a 18. életévét.