Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar válogatott játékost igazolt a Honvéd

Nyár óta szabadon igazolható volt, most pedig aláírt a Budapest Honvédhoz Nagy Dominik.

A 10-szeres válogatott középpályás két évre kötelezte el magát a fővárosi egyesülethez.

Nagy Dominik pályafutása a Pécsben indult, ahol a klub történetének második legfiatalabb játékosa lett, aki pályára lépett az NB I-ben, később a Ferencváros igazolta le, ahonnan 2017-ben a Legia Varsó vitte el, kölcsönben játszott a görög Panathinaikos-ban is.
Az NB I-ben 59 mérkőzésen lépett pályára, 2 gólja és 10 gólpassza van.

„Vártam már, hogy aláírjak és eldőljön a sorsom, boldog vagyok, hogy itt lehetek a Honvédnál, hiszen csapattal edzhetek – mondta Nagy Dominik a Honvéd honlapjának. – Izgatottan várom, hogy a Honvéddal tréningezzek, örülök, hogy szinte mindenkit ismerek, játszottunk együtt, vagy éppen egymás ellen korábban. Pisont Istvánnal szoros kapcsolatot ápolok, hiszen az utánpótlás-válogatottnál volt edzőm már. Azon leszek, hogy minél hamarabb visszanyerjem a régi formámat és játékba lendüljek. Bár ősszel egy rosszabb periódusban volt a klub, de azt gondolom, hogy a tavasz folyamán elindul felfelé a csapat. Ehhez szeretném hozzátenni a magamét jó és eredményes játékkal.”

A játékoshoz hasonlóan a klub ügyvezetője, Kun Gábor is izgatottan nyilatkozott: „Dominik egy sokoldalú, minőségi játékos, aki nagyon motiváltan érkezett hozzánk. Kell egy kis idő, hogy utolérje magát de biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fogja a csapatot a sűrű versenynaptár okozta meccsdömpingben, valamint a következő szezonban is. A megbeszélések alatt végig azt éreztük, hogy a Honvédban szeretne futballozni, amiben az is szerepet játszott, hogy ismeri a csapat nagy részét, illetve a vezetőedzőt is.”