Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Korábbi csapattársa örül Özil távozásának!

A török Fenerbahce együtteséhez távozó klasszis döntését többen is üdvözölték már, így tett legutóbb Lukas Podolski is.

Az Arsenal és a német válogatott egykori kiválósága mint elmondta, örül Özil távozásának, hiszen az a legfontosabb, hogy a 32 esztendős karmester újra futballozhat.

“Az a véleményem, hogy egy olyan kaliberű játékost, mint Mesut, aki ráadásul 6-7 éve szolgálja a klubot, nem lehet csak úgy, minden szó nélkül kitenni a keretből! Mesut mindent megtett a pályán Arsenalért, sohasem kritizálta a klubot vagy a társait. Számomra egyértelmű, hogy a klub a hibás az elmúlt hónapokért! Az Arsenalra nézve roppant kínos az egész!” – Idézi a Sport Bild Podolskit.

“Örülök annak, hogy Mesut végre klubot váltott, és hogy pont Törökországba igazolt. Az érkezése tovább fogja emelni a liga színvonalát. Biztos vagyok benne, hogy motivált, és játékra éhes lesz. 32 éves, szép évei lehetnek még a pályán. A szurkolók máris nagyon örülnek az érkezésének. Ami pedig a legfontosabb: Mesut végre azt csinálhatja, amit mindig is szeretett – futballozhat!” – Így Podolski, aki hosszú éveken át volt Özil csapattársa nem csak a német válogatottnál, az Arsenalnál is. A két jó barát ráadásul újra közeli kapcsolatot alakíthat ki, hiszen Podolski is Törökországban futballozik, a mai napon véglegesítették szerződtetését az Antalyaspor csapatánál.