Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Spanyolországból venne kölcsön támadót a Wolverhampton! – sajtóhír

Az angol bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton gárdája a téli átigazolási időszakban Willian Joséval erősítené meg támadósorát. A brazil csatár kölcsönbe érkezhet opciós vételi joggal.

A Wolves gárdája mindenképpen szeretne erősíteni a támadószekción. Raúl Jimenez sérülése miatt ugyanis ez a csapatrész alaposan meggyengült. A mexikói csatár az előző két szezonban a gárda gólkirálya volt, de novemberben egy Arsenal elleni mérkőzésen koponyatörést szenvedett. A “Farkasok” támadójátéka azóta alaposan visszaesett, mindössze egy bajnokit tudtak megnyerni Jimenez kiválása óta. Nuno Espirito Santo legfőbb célpontja a 29 esztendős támadó pótlására nem más, mint a Real Sociedadban futballozó Willian José. Több spanyol szaklap és Fabrizio Romano értesülései szerint is a két klub között már megszületett a megegyezés, hogy a brazil csatár kölcsönbe érkezik Angliába, opciós vételi joggal.

Willian José 2016 nyara óta erősíti a Real Sociedadot. A baszk klub mezét eddig 170 alkalommal ölthette magára, ez idő alatt pedig 62 találatot és 15 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2024 nyaráig köti aktuális kenyéradójához. Piaci értékét 20 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.