Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Gedson Fernandes az olasz bajnokságba szerződhet – sajtóhír

A fiatal portugál középpályásért aktívan érdeklődik a kiesés elől menekülő Torino együttese, az átigazolásokban jártas Di Marzio értesülései szerint.


A Torino a Benfica játékosát, Gedson Fernandest igazolná le már januárban, hogy segítse a csapatot a kiesés elkerülésében.

A 22 éves labdarúgó jelenleg a Tottenhamnél szerepel kölcsönben, de a nagyon csekély játéklehetőség miatt szerződést bontana az angol klubbal, amelyet José Mourinho is javasol neki, mert nem látja az ifjú középpályás helyét a csapatában.

Fernandes 2020 januárjában került a Spurs-höz, akkor másfél éves kölcsönszerződést írtak alá a felek. Ebből még egy fél szezon van hátra, de a portugál játékos már nem akarja ezt kitölteni, és az angol klub is azt tanácsolja, hogy térjen vissza a Benficához vagy keressen másik együttest magának.

A fiatal középpályás az egy esztendő alatt mindösszesen 14 tétmérkőzésen kapott lehetőséget, ezek leginkább kupamérkőzések, a bajnoki találkozókon pedig szinte csak csereként kapott esélyt a bizonyításra.