Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: Az Aston Villában folytathatja pályafutását a Marseille francia középpályása! – sajtóhír

Angol sajtóértesülések szerint az élvonalban (Premier League) szereplő Aston Villa gárdája szeretné szerződtetni a Marseilletől Morgan Sansont. A beszámolók alapján közel a megegyezés a két fél között.

Nagyon jól kezdte a szezont az Aston Villa gárdája a Premier Leaguben, ám az utóbbi fordulókban már nem úgy jönnek az eredmények, mint korábban. A csapat edzője, Dean Smith szerint ezt a problémát a keret mélyítésével és felfrissítésével lehetne megoldani, amire már meg is van a fő célpontja. A Sky Sports értesülései szerint ugyanis a birminghami alakulat hamarosan bejelenheti első téli igazolását Morgan Sanson személyében, aki jelenleg a Marseille futballistája. Az angol lap beszámolója alapján a két félnek sikerült megegyeznie az átigazolási díjban, ami 14 millió font körül mozoghat, de ez további 1,5 millió fonttal nőhet bizonyos feltételek teljesülése esetén. A tárgyalások előrehaladott állapota miatt már a jövő hét elején bemutathatja új igazolását a Villa.

Sanson 2017 januárja óta erősíti a Marseillet. A klub színeiben eddig 157 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 25 gólt és 22 gólpasszt jegyzett. Szerződése 2022 nyaráig köti aktuális csapatához. Piaci értékét 18 millió fontra becsüli a mértékadó transfermarkt.