Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Atlético: “Pontosan azt kaptam Suáreztől, amit ígért!”

Diego Simeone csapata, Valencia elleni találkozóját megelőzően külön kiemelte a “matracosok” nyári sztárigazolását, Luis Suárezt. 

A kapu előtt továbbra is kegyetlen befejezőnek tűnő uruguayi klasszis már 11 bajnoki találatnál jár a szezonban, elévülhetetlen érdemeket szerezve abban, hogy az Atlético jelenleg meggyőző fölénnyel élen áll a La Ligában.

Simeone szerint Suárez azonban nem csak a kapu előtt ad extrát a csapatnak.

“Pontosan azt kaptam Luistól, amit az első telefonbeszélgetésünk alkalmával megígért! Elképesztő energiát és szenvedélyt ad a jelenlétével. A csapat is segít neki mindenben, ezérr sem meglepő, hogy pontosan azt csinálja az Atlético mezében is, amit egész karrierje során is tett: sorra lövi a gólokat.” – Idézi a Marca Siemonét, aki kihangsúlyozta, hogy nem gondolná, hogy Luis Suárez jó formájával Joao Félix hátrébb szorult volna a csapaton belül.

“Edzőként az a célom, hogy minden egyes játékosom erősségeire építeni tudjak. Futballistaként mindig összpontosítanod kell. Joao-nak voltak átlagos, jó és elképesztő pillanatai már a szezonban. Szükségünk van rá, hiszen ha a legjobb formájában van, akkor szinte megoldhatatlan feladat elé állítja az ellenfél védőit. Azon is dolgozunk az edzéseken, hogy visszanyerje legjobbját.” – Így Simeone, akinek csapata esélyesként várhatja a Valencia elleni összecsapást is a Wanda Metropolitanoban.

 

A találkozót 21:00-tó la Spíler 2 élőben közvetíti!