Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: íme a klub nyári tervei – sajtóhír

Spanyol sajtóértesülések szerint az FC Barcelona a jelentős mértékű adóssága ellenére is fel fogja frissíteni a keretet.

Hatalmas feladat előtt áll a nyári átigazolási szezon folyamán az FC Barcelona, hiszen a klubnak úgy kell erősítenie a keretén, hogy mindeközben igencsak jelentős adósságaiból is minél többet le kell faragnia.

Spanyol források szerint a katalán gigász így az olyan játékosok közül fog szemezni a nyáron, akik lejáró szerződésüknek köszönhetően ingyen távozhatnak jelenlegi klubjuk kötelékéből.

A csatár poszton így az első számú kiszemelt Lionel Messi jóbarátja, Sergio Agüero, aki a Manchester City együttesétől érkezhet ingyen válogatottbeli csapattársához.

A másik kiszemelt az a David Alaba, akit jelenleg a Real Madrid együttesével is összeboronált a világsajtó, azonban jelenleg az üzlet még nem jött létre, így a szemfüles Barcelona akár rá is licitálhat a Habfehérek ajánlatára az elkövetkezendő fél év folyamán.

A két játékos piaci értéke együttesen 100 millió euró, így amennyiben a katalánok meg tudnák valósítani elképzeléseiket, hatalmas nyertesei lennének az elkövetkezendő átigazolási ablakban.