Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: a Villarrealból helyettesítenék Alabát – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Bayern München már ki is szemelte a távozó David Alaba utódját a Villarreal védőjének, Pau Torresnek a személyében. 

A német Sport 1 információi szerint Pau Torres a Bayern München első számú kiszemeltje a távozó David Alaba helyére, és a következő szezonban ő lesz Jerome Boateng partnere a védelemben. A sportsajtó már tényként közli, hogy az osztrák védő a nyártól már a Real Madrid játékosa lesz, így a bajoroknak meg kell találniuk az utódját.

A spanyolok azonban nem adják olcsón a játékost, mivel a szerződésében szereplő kivásárlási ára 60 millió euró, bár a hírek szerint lehet velük tárgyalni az összegről, de ha ennyi marad, az klubrekordot fog jelenteni a “Sárga tengeralattjárónak”.

A Villarreal 24 éves védőjét már több európai top klub is kinézte magának, mint a Barcelona, a Juventus, a Manchester United, a Chelsea vagy a Real Madrid, de a németek szerint a Bayern lesz a befutó érte.

Pau Torres a Villarreal saját nevelésű játkosa, és egy egy éves malagai kölcsönön kívül végig nevelőcsapatában játszott. Ebben a szezonban alapembernek számít, és minden sorozatot figyelembe véve 21 mérkőzésen játszott eddig, amelyeken a bajnokságban 2 gólt is jegyzett.