Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egész hátas tetoválásának megbánásáról nyilatkozott Leroy Sané

A Bayern München 25 éves német támadója, élete egyik legrosszabb döntésének véli a saját magát ábrázoló tetoválás elkészültét.

Leroy Sané tetoválása az elkészülése pillanatában vált rossz értelemben ikonikussá, hiszen az angol sajtó szinte azonnal felkapta a német játékos által hordott önimádó és kínos alkotás szürreális mivoltát.

Az egész hátas tetováláson ugyanis a játékos saját maga szerepel, ahogyan az AS Monaco elleni jelentéktelen gólját ünnepli a Bajnokok Ligája azon kiírásában, amely folyamán csapata végül kiesett a francia együttes ellen.

A német támadó azonban még egy lapáttal rátett az egész hátas mű létezésének értelmetlenségére, hiszen a tavalyi év folyamán csatlakozott a Bayern München együtteséhez, ahol finoman szólva sem nézték jó szemmel a Manchester City mezben ünneplő Sané látványát, így a játékosnak le kellett fednie az angol klub címerét.

Sané friss nyilatkozata alapján a játékos mélységesen megbánta a megannyi fájdalommal járó tetoválását, és minden fiatalnak azt tanácsolja, hogy többször is gondolják meg mielőtt tű alá feküdnének.