Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Franciaország: Már tudják, hova vezethet Zidane útja Madridból!

A francia válogatott szövetségi kapitánya, Didier Deschamps korábbi harcostársa, Zinedine Zidane jövőjéről is nyilatkozott BFMTV-nek adott interjújában.

Az 1998-ban Zidane oldalán, Franciaországot csapatkapitányként világbajnoki címig vezető Deschamps igen biztos abban, hogy Zidane nem is olyan soká, majd az ő nyomdokaiba lép a nemzeti csapatnál.

“Valószínűnek tartom, hogy a közeljövőben a válogatottnál vállal majd munkát.” – Így Deschamps.

“Biztos vagyok benne, hogy még többször fogunk erről a témáról beszélni. Történjék bármi, Zizou mindig is Zizou marad… Játékosként is meg voltak a sajátosságai, amivel nekem sohasem volt problémám.” – Tette még hozzá a franciák szövetségi kapitánya, aki jó barátja madridi karrierjének kérdőjeleiről nem akart nyilatkozni, így arról sem, hogy mit gondol a Real Madrid után Zidane útja egyenesen a francia válogatott kispadjára vezethet.

Didier Deschamps szerződése 2022 december 31-ig szó la francia válogatott élén. Vélhetően azért világbajnok kapitányként, egy Európa-bajnokság, majd azt azt követő  világbajnokságig elég nagy hullámvölgynek kell történnie a francia válogatottnál, hogy Deschamps idő előtt távozzon posztjáról.