Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

LaLiga: rangadón került közelebb a bajnoki címhez Atlético – VIDEÓVAL

Rendben, kicsit túlzás máris a címben megtett kijelentést ecsetelni, de az tény, hogy a szezon felénél továbbra is magabiztosan halad az élen az Atlético Madrid csapata. A fővárosiak az idén éppen gyengébb formát mutató Valenciat fogadták.

LaLiga – 20. forduló
Noha nem is nagyon, de ráijesztett bajnokjelölt ellenfelére a Valencia. A „Denevérek” ugyanis megszerezték a vezetést a 11. percben Uros Racic révén. A szerb középpályás első bajnoki gólja azonban nem sokáig volt elég. Az egyre fontosabb Atlético-kulcsemberré érő Joao Felix tudott egyenlíteni.
Az első félidő szinte hajszálpontosan kiegyenlített játékot hozott. Igaz, az meglepő volt még a madridiakhoz képest is, hogy mennyi teret engedtek a Valenciának. Igaz, a vendégek nem igazán tudtak mit kezdeni így sem a labdával a szigorúan vissza-, és összezáró Atléti-védelemmel szemben. Ellenben a „Matracosok” számára Luis Suárez találata már vezetést jelentett. A 34. születésnapját ünneplő uruguayi utolérte barátját, Lionel Messit a góllövőlista második helyén.
A Joao Felix helyére beálló Ángel Correa gólja már csak a kegyelemdöfés volt. Az Atlético hozta a kötelezőt a Barca és a Real hétvégi sikerei után.

Atlético Madrid – Valencia 3:1 (1:1)
Helyszín: Wanda Metropolitano (Madrid); Vezette: Ricardo Bengoetxea
G.: Joao Felix (23.), Suárez (54.), Correa (72.), ill. Racic (11.)

A meccs összefoglalója:

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: