Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: Solskjaer beleegyezett mellőzött támadója kölcsönadásába – sajtóhír

Amerikai sajtóértesülések szerint a Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer úgy döntött, hogy elengedi mellőzött szélsőjét, Jesse Lingardot. 

Az amerikai ESPN információi szerint Ole Gunnar Solskjaer úgy döntött még a januári transzferidőszakban köcsönadja Jesse Lingardot. A menedzser bár ezt büntetésnek szánta, a játékos talán végre felszabadulhat, és egy olyan csapatba kerülhet, ahol lehetőséget is kap.

Bár több külföldi klub is érdeklődött utána, Lingard minden bizonnyal marad a Premier League-ben: a Newcastle United, a Tottenham, a West Ham, a Sheffield United és a West Brom is ott van a lehetséges befutók között. A végleges döntésre a következő napokban kerül majd sor, amikor a vezetőség is rábólint majd az üzletre.

Lingard szinte alig kapott lehetőséget ebben a szezonban: minden sorozatot figyelembe véve csak 3 mérkőzésen lépett pályára. Ezek közül kettőn volt kezdő, a Ligakupában és az FA-kupában volt. A United viszont még így is kiharcolt egy egy éves szerződéshosszabbítást decemberben a játékosnál, hogy magukhoz kössék 2022 nyaráig, de Lingard így is kétségbeesetten szeretne folyamatos játéklehetőséget kapni, ezért egyezett bele ő is a kölcsönbe.