Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “Szükségünk van a legjobb Hazard-ra!”

A Deportivo Alavés ellen korábbi legjobbját idéző Eden Hazard végre pozitív kritikákat is kapott a Real Madridban. Csapattársa, Karim Benzema az élen járt ebben.

A gólja mellett egy remek gólpasszt is kiosztó belga klasszis végre úgy futballozott a Real mezében, ahogyan azt elvárnák tőle. Karim Benzema szerint is erre az Eden Hazardra van szüksége a csapatnak.

“Hazard továbbra is nagyszerű játékos, ezzel mindannyian tisztában vagyok. Fantasztikusan futballozott a Chelsea-nél, és bármennyire is különös kimondani, de mostanra érzi egyre jobb állapotban magát a Real Madridnál. Keményen dolgozik, és most egy igazan remek meccse volt. Fontos játékos az egész csapat számára, viszont az sem kérdés, hogy a Real Madridnak a legjobb Eden Hazard-ra van szüksége!” – Méltatta az Alavés ellen duplázó francia támadó belga csapattársát, aki röviden a meccset is összegezte.

“Jó meccset játszottunk, magabiztosak voltunk, és mindenki a legjobbját akarta nyújtani. Nehéz hét áll mögöttünk, ez a győzelem viszont sokat segíthet, hogy előrefelé induljunk el. Jöttek a beadások, gólokat lőttünk, igazán jól működtünk végre támadásban is.” – Így Benzema.