Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a Bundesligából hoznának edzőt Zidane helyére – sajtóhír

Német sajtóértesülések szerint a Real Madrid fontolóra vette, hogy a Bundesligában szereplő RB Leipzig vezetőedzőjét, Julian Nagelsmannt szeretnék Zinedine Zidane helyére. 

A német Bild értesülései szerint, a Real Madrid nyáron Julian Nagelsmannra szeretné lecserélni a Real Madriddal az egész szezonban gyengélkedő Zinedine Zidane-t. A pletykák szerint a királyi gárda 2018-ban egyszer már megkörnyékezte a 33 éves német edzőt, miután a francia otthagyta a csapatot, de akkor még visszautasította az ajánlatot, mert úgy érezte, ez még túl nagy falat lenne a számára.

Nagelsmann már reagált is a Sky Sportsnak a most felmerülő hírekre, és elmondása szerint nagyon hízelgőnek találta őket.

“Egyértelműen vannak rosszabb dolgok is, amikről olvashatok magamról. De azt is tudom, hogy amikről az újságok írnak, nem szükségszerűen igazak is.” 

A német tréner egyre kapósabb lett a piacon, és már korábban is azt jósolták, hogy hamarosan egy nagyobb csapat kispadján fog helyet foglalni. Nagelsmann 2016-tól 2019-ig a Hoffenheim vezetőedzője volt, azóta pedig a Gulácsi Péterrel is fémjelzett RB Leipziget irányítja.