Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: óriási összeget fizetne a Bayern a lipcsei sztárért!

A legfrissebb hírek szerint a Bayern München került a pole pozícióba az RB Leipzig francia válogatott védőjéért, Dayot Upamecanoért folytatott harcban. Állítólag a bajorok vezetőedzője, Hansi Flick személyesen akarja meggyőzni a kiszemeltet.

Már a fogadóirodáknál is a legvalószínűbb kimenetel az, hogy Dayot Upamecano a nyártól a rekordbajnok Bayern München játékosa lesz. A 22 éves francia védőt 2023-ig köti szerződés a Leipzighez, így szinte biztosan mélyen a zsebébe kell nyúlnia a bajoroknak.

Állítólag a legjobb angol klubok is érdeklődnek Upamecano szolgálataiért, így szinte biztos, hogy felvert áron lehet csak elcsábítani az Allianz Arenaba. A Kicker szerint a vezetőség 45 millió eurót hajlandó fizetni a háromszoros francia válogatott védőért. Akit ráadásul Flick edzőnek kell meggyőznie arról, hogy a Bayernt választva jár a legjobban.

Upamecano távozása készülnek a lipcseiek, lévén még ősszel megszerezték a horvát Josko Gvardiol játékjogát a Dinamo Zagrebtől. A tehetséges bekk nyáron csatlakozik Julian Nagelsmann csapatához.