Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Így reagált a menesztett Frank Lampard!

Mint ismert, a Chelsea a hét első napján megvált a 42 esztendős menedzsertől, aki elsőként az angol menedzserek szövetségén (League Managers Association) keresztül reagált menesztésére.

“Óriási kiváltság és megtiszteltetés volt számomra a Chelsea-t irányítani.” – Fogalmazott Lampard.

“Elsőként szeretném megköszönni a szurkolóknak az elmúlt 18 hónap alatti támogatásukat. Bízom benne, hogy pontosan tudják, mit jelentenek a számomra.” – Folytatta hivatalos levelét a korábbi Chelsea-legenda, akinek sorai azóta már a közösségi média felületetni is megtalálhatóak.

“Amikor elvállaltam a Chelsea irányítását, tisztában voltam az előttem álló kihívásokkal, és a rám nehezedő nyomásokkal. Büszke vagyok arra, amit együtt elértünk a csapattal, különösen azt illetően, hogy az akadémia több játékosa is bemutatkozhatott a csapatomban. Természetesen csalódott is vagyok, hiszen nem sikerült megugranunk együtt, a tervezett, következő lépcsőfokot! Ettől függetlenül köszönettel tartozom Mr. Abramovich-nak, a vezetőségnek, a stábtagoknak és a játékosoknak is, akik mindvégig keményen dolgoztak a Chelsea-ért, ezekben a mindannyiunk számára nehéz időkben is.
Sikerekben gazdag jövőt kívánok a csapatnak és a klubnak egyaránt!” – Így Lamprad.