Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi játékosával erősítené meg a Tottenham keretét José Mourinho! – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint a nyári átigazolási időszakban José Mourinho egy korábbi játékosával szeretné megerősíteni a Tottenham keretét. A futballista nem más, mint a PSG-ben játszó Ángel Di Maria.

Közel 33 éves kora ellenére még mindig a PSG egyik kulcsemberének számít Ángel Di Maria. Az argentin szélső viszont még nem rendelkezik új szerződéssel, így a jelenlegi állás szerint az idény végén szabadügynökké válik. A L’Equipe értesülései szerint ezt szeretné kihasználni José Mourinho, aki a Tottenhamhez csábítaná korábbi játékosát. A portugál mester ugyanis a Real Madridnál volt már a futballista edzője. A francia szaklap beszámolója alapján a PSG tett már ajánlatot Di Maria számára, amit azonban ő nem fogadott el, mivel az új kontraktusában csökkentenék a fizetését. Viszont a francia gárda mellett szól, hogy a futballista és a családja is nagyon jól érzi magát Párizsban, ami például nem volt elmondható Manchesterről, így erősen kérdéses, hogy Di Maria mennyire szeretne ismét visszatérni a szigetországba.

A 32 esztendős futballista 2015 nyara óta erősíti a PSG-t, amelynek színeiben 243 mérkőzésen lépett pályára. Ezeken a találkozókon 86 gólt és 102 gólpasszt jegyzett. Piaci értékét 28 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.