Manuel Locatelli az egyik olasz gigászhoz igazolhat – sajtóhír

A 23 éves középpályás még a szezon végéig maradna jelenlegi kenyéradójánál, de a nyáron már mindenképpen váltana, olasz sajtóinformációk szerint.


A Sassuolo labdarúgója, Manuel Locatelli szeretne szintet lépni és nagyobb csapathoz igazolni, a Juventus pedig szívesen tudná a soraiban, így a nyár folyamán megköttethet az üzlet a két csapat között a játékos átigazolásáról. A 23 éves irányító középpályás kontraktusa 2023-ig szól jelenlegi csapatával, piaci értékét 35 millió euróra becsüli a mértékadó transfermarkt.de.

A Zebrák vezetőedzője, Andrea Pirlo mindenképpen szerződtetni akar egy belső középpályást, és a hírek szerint nagyon kedveli a hatszoros olasz válogatott játékát. A Juventus 40-45 millió eurót sem sajnálna az AC Milan korábbi játékosáért.

Locatelli 2018-ban került kölcsönbe a Sassuolóhoz a milánói Piros-feketéktől, majd 2019-ben végleg megvásárolták őt 12,5 millió euróért. A két idénye alatt 82 tétmérkőzésen lépett pályára a Fekete-zöldek színeiben, ezeken 5 gólt és 9 gólpasszt jegyzett.