Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Wolves: mindenkit meglep ahogy gyógyul a csatár

Ahogyan már korábban említettük, jó úton halad a Wolves súlyos sérülést szenvedő támadójának rehabilitációja, és mindezt a minap az érintettek újra megerősítették…

Azok után, hogy Raúl Jiménez súlyos fejsérülést szenvedett november végén az Arsenal elleni mérkőzésen, a Wolves vezetőedzője, Nuno Espirito Santo arról számolt be, hogy a vártnál sokkal jobban javul a mexikói támadó állapota.

A portugál szakember megerősítette, hogy játékosa általános állapotában napról napra érezhető a javulás, és pozitívan tekintenek a visszatérésére még a 2020-2021-es idény zárása előtt. Nuno elárulta, hogy rajta kívül az orvosi stáb tagjait is meglepte a napokban elvégzett tesztek eredményei, ugyanakkor hozzátette, hogy továbbra is türelmesnek kell azonban lenniük, és nem szabad siettetniük a labdarúgó visszatérését.

Jiménez novemberben David Luizzal fejelt össze, mely után ijesztő módon, eszméletlenül terült el a földön, ápolása közel tíz percig tartott, oxigént is kapott, végül hordágyon vitték le a pályáról. A kórházban kiderült, hogy koponyatörése van, ezért meg kellett műteni.

A 29 éves játékos igazi kulcsembere a Wolvesnak, sérüléséig tíz mérkőzésen négyszer volt eredményes a PL-ben, míg az előző szezont 17 találattal zárta, miközben a szezon összes bajnokiján, mind a 38 fordulóban pályára lépett.