Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tehetséges középpályásra csapott le a Juventus – HIVATALOS

A Coppa Italia negyeddöntőjéből magabiztosan továbbjutó Juventus gárdája a csütörtöki napon megerősítette egy ígéretes középpályás megszerzését a Genoa csapatától…

 

A Juventus csapata a csütörtöki napon megszerezte a Genoa tehetséges középpályását, Nicoló Rovellát, akiért cserébe a 20 éves irányító Manolo Portanova és a 19 éves csatár Elia Petrelli játékjogát küldte a Grifonihoz, a frissen megszerzett játékos pedig kölcsönben az idei szezon hátralévő részére marad eddigi klubjánál.

Az újonnan bezsebelt 19 éves középpályás az elmúlt kiírásban mutatkozott be a Serie A-ban, az aktuális szezonban eddigi kilenc bajnokin és két kupameccsen lépett pályára a bennmaradásért harcoló Genoa soraiban. Ennek ellenére Rovellát a szakemberek hatalmas tehetségnek tartják, hiszen ilyen rövid idő alatt is több nagy csapat érdeklődését felkeltette, a Juventus pedig az első adandó alkalommal lecsapott rá, megelőzve mielőtt a vetélytársak feleszmélhetnének. A tehetséges futballista évek óta meghatározó tagja a világeseményeken rendszeresen résztvevő olasz korosztályos válogatottaknak.

Továbbá a torinói óriásklub megerősítette, hogy megszerezte az Olympique Marseille 20 esztendős támadóját, Marley Akét egyelőre a harmadosztályú U23-as csapathoz, cserébe pedig a 18 éves Franco Tongyát küldték a francia gárdához.