Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Tottenham: Mourinho is megszólalt a PSG-be tartó sztárjáról!

A Tottenham menedzsere a Liverpool elleni bajnoki rangadó (21:00, Tv: Spíler 1) előtti sajtótájékoztatóján elmondta véleményét a PSG és Mauricio Pochettino által a hírek szerint igen élénken csábított Dele Alli helyzetéről is.

Úgy tűnik, a portugál menedzsert ezúttal sem hozták lázba a híresztelések, ugyanis Mourinho szerint igen egyszerűnek tűnik a helyzet Dele Alli kapcsán.

“Úgy gondolom, maradni fog.” – Jelentette ki Mourinho, kihangsúlyozva még azt is, hogy már az átigazolási ablak eleje óta mondogatja, hogy Alli nem megy sehová.

“Nem hiszem, hogy lesz bármiféle változás. Jelen állás szerint se távozónk, se érkezőnk nem lesz januárban. Persze még van pár nap a piac zárásáig, de az idő nagyon gyorsan megy.” – Folytatta Mourinho, hozzátéve azt is, hogy nem szeretne anélkül elengedni egy játékosát sem, hogy azt nem pótolnák megfelelő helyettessel.

A Tottenham menedzsere ezt követően még azért sajátos sítlusával zárta az Alli-részt: “Mindannyian tudjuk, hogy a futball az futball, amihez hozzátartozik, hogy azért váratlan dolgok is történnek, beleértve az átigazolási piac eseményeit is.”

Érdekes azért, hogy Mourinho ‘marasztalná’ a londoniak korábbi kulcsemberét, különösen azok után, hogy a bajnokságban például 4 meccsen mindössze 75 percnyi lehetőséget adott eddig Allinak.