Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újgazdag klubba igazolhat Nagy Ádám csapattársa

Nyáron lejár a szerződése a Bristol City-nél Famara Diedhiou-nak. A klub hiába kínált a támadó számára több szerződés tervezetet, még mindig nincs egyesség a felek között. Közben a játékosra több csapat is lecsapna.

Az egyik legkomolyabb kérőnek az egyiptomi Pyramids FC tűnik. A 2008-ban alapított klubot, 2018-ban vásárolta meg a szaúdi Turki Al-Sejk. Az üzletember Al-Aszjuti Sportról Pyramids FC-re változtatta a klub nevét, majd feltöltötte a keretet dél-amerikai labdarúgókkal. Volt olyan időszak, amikor egész Afrika harmadik legdrágább kerete volt az övék. Majd párhónappal később hátat fordított a klubnak az üzletember, azóta szerényebb kerettel, de továbbra is az egyiptomi futball élmezőnyében szerepel a klub. Jelenleg negyedikek a bajnokságban.

A szenegáli támadó 2017-ben igazolt a Bristolhoz Franciaországból. Azóta 150 mérkőzésen lépett pályára a City-ben és 49 gól szerzett. A 28 éves játékos hazája válogatottjában is bemutatkozhatott, 11 mérkőzésen 5 gólt lőtt.

Az egyiptomi lehetőség mellett, van francia kérője a támadónak, illetve a bajnoki rivális Middlesbrough és a török sztárcsapat Fenerbahce is érdeklődik a játékos iránt. Azonban a Bristolnál is bíznak abban, hogy megtudják tartani egyik legértékesebb játékosukat.