Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool: Jürgen Klopp aggódik a City szereplése láttán!

Csapata West Ham United (17:30, Tv: Digi Sport 1) elleni idegenbeli túrája előtt a bajnoki versenyfutásról osztotta meg gondolatait Jürgen Klopp, a meccs előtt sajtótájékoztatóján.

Liverpool

“Sokan mondják, hogy talán az utóbbi évek legizgalmasabb bajnoki versenyfutása lehet az idei. Talán így van ez, de a Manchester City szereplése azért aggasztó. Jól játszanak, sorra gyűjtik a győzelmeket, és jó pozícióban is vannak.” – kezdte a “vörösök” menedzsere.

“Hogy mennyire lehet szoros a versenyfutás, azt ne tőlem kérdezzék, hiszen megjósolhatatlan. Ami látszik, hogy az idei szezon minden csapatnak különösen nehéz, hiszen számos megpróbáltatást hordoz magában. Sok csapat jelenleg is meggyőzőnek tűnik, például említhetném a Leicestert vagy a West Ham-et is. Ugyanakkor az is igaz, hogy minden csapatnak megvannak és meg is lesznek még a maga hullámvölgyei és hullámhegyei a folytatásban.” – Folytatta Klopp

“Különös megterhelést jelent, hogy sorra jönnek a meccsek. Szerencsésnek kell lenned a sérülésekkel is ahhoz, hogy huzamosabb ideig jól szerepelj. Az viszont egyértelmű, hogy kívülről nézve, semleges szurkolóként igazán izgalmas és szórakoztató lehet a bajnokság!” – Így Klopp aki azért annyiban korrigálta korábbi kijelentését az ‘aggasztó City-vel kapcsoltban’, hogy Pep Guardiola csapatát sem merné még megjelölni a bajnoki cím legfőbb esélyesének.