Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PSG: Mbappé rá akarja beszélni a Tottenham középpályását, hogy a PSG-be igazoljon

Francia sajtóhírek szerint Kylian Mbappé segített abban, hogy a Tottenham középpályása, Tanguy Ndombele hagyja el az angol klubot és Párizsba igazoljon. 

A francia Telefootnak adott interjúja szerint Tanguy Ndombele nyitott arra, hogy a Paris Saint-Germain csapatába igazoljon a jövőben, amire a hírek szerint a párizsiak támadója, Kylian Mbappé szeretné rábeszélni.

A francia válogatott középpályás 2019 júliusában csatlakozott a Lyonból a Tottenhamhez klubrekordot jelentő 63 millió fontért, és már az első szezonja után szóba hozták a PSG-vel, ami nem igazán sikerült jól. A teljesítménye azonban sokat javult a 2020/21-es idényre és minden sorozatot figyelembe véve már 26 mérkőzésen lépett pályára.

Ndombele szerződése 2025 nyaráig köti a Tottenhamhez, és bár jelenleg nem keres aktívan új csapatot, a hírek szerint nem zárja ki, hogy visszatér Franciaországba, ám most a PSG színeiben, ahol ráadásul a Spurs korábbi menedzsere, Maurizio Pochettino ül a kispadon.

“Párizs mellől származom, de hogy egyszer egy párizsi mezben játszom majd? Miért ne? De ma a Tottenham játékosa vagyok, ahol jól érzem magam.”

– nyilatkozta a középpályás a francia Telefootnak. 

“Beszéltem Kyliannel arról, hogy a PSG-be igazolok majd, sőt már 2 vagy 3 éve beszélgetünk erről. Eddig nem történt meg, és most a Tottenhamnél is elég jól szerepelek, de ki tudja, hogy mit hoz a jövő?”