Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cassano elárulta, hogy valóban gyűlölte korábbi csapattársát

Antonio Cassano az AS Romában rúgta a bőrt együtt a számára utálatos csatárral, akinek a segítségével bajnok lett az olasz fővárosi együttes. 


Gabriel Batistutáról még mindig imádattal beszélnek Rómában, azonban van egy-két kivétel, köztük Antonio Cassano is, aki őszintén vallott a számára kétszínű csatárról.

Az argentin labdarúgó 2000-ben érkezett a Farkasokhoz és egy évre rá bajnok is lett az együttessel. A támadó oroszlánrészt vállalt a bajnoki címben, hiszen 28 meccsen 20 gólt szerzett. Akkor azt mondták, hogy a Roma nem tudott nyerni Batistuta nélkül. A gólvágó vezetésével 1983 után ért a csúcsra újra a klub, ám még így sem volt oda mindenki az argentinért.

Antonio Cassano a bajnoki cím elnyerése után csatlakozott az AS Romához és szép lassan átvette a vezető szerepet az akkori csapatban. A Real Madridot is megjárt csatár önéletrajzi kötetében megdöbbentő dolgokról számolt be az akkori időkből és nem szégyellt kimondani amit gondolt.

Az akkori csapatban volt néhány játékos, akit gyűlöltem. Az egyikőjük egy magas, jóképű, hosszú hajú, argentin támadó volt. Igen, jól gondolod, Batistutáról van szó, akit nagyon nem szerettem. Rengeteg hibája volt, de ami leginkább zavart, hogy fukar, irigy és kritikus volt. A hátad mögött kibeszélt, de a szemtől szembe csak mosolygott rád. Én mindenkihez ugyanúgy viszonyultam, mindenkinek ugyanúgy köszöntem az elnöktől a pincérig, nem tettem kivételt. Nem tudom kezelni a sznob típusú embereket, mint ő. Rögtön az elején megértettem vele, hogy nem igazán érdekel. Egy nap egy bárban voltam, megérkezett ő is és elment mellettem mindenféle szó nélkül. Mindketten kértünk egy lattét, azonban csak egy volt a pulton. Ekkor az ujjam az orromba tettem, majd a csészébe és elkezdtem kevergetni vele, mintha egy kanál lenne. Megkérdezte, hogy mit csinálok. Mondtam, hogy vagy ő issza meg vagy én. Rákérdezett, hogy iszom-e és azt válaszoltam, hogy persze. Sokkal okosabb vagyok nála és egy húzásra megittam az egészet. Amúgy nem is túrtam az orromba, csak úgy tettem.”