Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

“Ha a United pénzt akar látni belőle, jobban teszi, ha a nyár folyamán eladja őt”

Az idei idényben összekovácsolódni látszik a Vörös Ördögök csapata, azonban egyik nagyágyúja mégsem biztos, hogy marad.


A Manchester United egyik legmegosztóbb sztárjátékosa, Paul Pogba maradásra korántsem biztos, így ha pénzt akarnak látni belőle, akkor a nyáron túl kell adniuk rajta, mert jövőre lejár a szerződése június 30-án. Ezúttal a francia világbajnok testvére, Mathias mondta el a véleményét a fivére jelenlegi helyzetről..

“Már csak egy év van hátra a szerződéséből, ezért ha a United pénzt akar látni belőle, jobban teszi, ha még a nyár folyamán eladja őt. Jelenleg csak ennyit tudok mondani, azt viszont én sem tudom, hogy maradni vagy távozni akar a testvérem a Manchester Unitedtől. Nem tudom, hogy hosszabbítani akar-e a klubbal, azt viszont igen, hogy Paul most boldog és egyre jobban teljesít az utóbbi időszakban. Ha nem adják el nyáron, akkor ingyen távozhat” – mondta Mathias, az öccse körül kialakult szituációról.

Pogba korábban elmondta, hogy nem tudja mit hoz a jövő számára, egy valamiben biztos, olyan csapatban szeretne játszani, amelyikkel trófeákért küzd. Ügynöke, Mino Raiola még decemberben az RB Leipzig elleni Bajnokok Ligája kiesést követően azt mondta, hogy védence karrierje a manchesteri klubnál véget ért.