Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

VIDEÓ: ijesztő sérülést szenvedett a Porto hátvédje

Ahogyan arról beszámoltunk, a portugál bajnokság (Primeira Liga) csütörtök esti játéknapján az FC Porto erejéből csak 0-0-s döntetlenre futotta a Belenenses vendégeként, de a találkozó sajnos sokkal inkább egy súlyos sérülésről maradt emlékezetes…

A mérkőzés hajrájában ugyanis az FC Porto bissau-guineai védője, Nanu összeütközött a Belenenses kapusával, Sztaniszlav Krisztjukkal, a mezőnyjátékos pedig a fejére esett és azonnal elvesztette az eszméletét.

A borzalmas sérülésnél azonnal látszódott, hogy nagy a baj, a mérkőzés nagyjából tíz percre félbeszakadt, ezalatt megérkezett a mentő a pályára, hogy a lehetőség leggyorsabb ellátást kapja a pórul járt labdarúgó. Az esetet után a játékos a pályán könnyek közepette imádkoztak társukért, még a portóiak sziklakemény hátvédje, Pepe is elsírta magát.

A Record beszámolója szerint az azonnal kórházba szállított, 26 éves futballistáról csak annyit lehet tudni, hogy magánál van, és nincs életveszélyben, de sajnos egyelőre nem kizárható, hogy súlyos a fej- és gerincsérülése.